Sortiment

Bröd

Detta är vårt bassortiment av bröd. Vi bakar dock fler sorters bröd efter säsong och ibland efter hur kreativa vi känner oss för dagen. De flesta av våra bröd är namngiva efter båtar som ligger i Kunghamn. Priserna är per limpa men flertalet av bröden finns som baguetter och frallor också. 
Vi bakar utan gluten speciella dagar. Hör av er till oss om ni vill ha glutenfria bröd.

Kallskuretbricka

Finns med kyckling, lax och skinka. Det ingår potatissallad eller pastasallad och bröd.

Pris: 175 kr/person

Smörgåstårta

Detta är våra standardsmörgåstårtor men om ni har egna önskemål så är det bara att ringa. Vi gör smörgåstårtor under perioden September till Maj. Bara i undantagsfall görs smörgåstårtor under sommaren.

Skaldjur

Denna tårta har ett lager skaldjursröra och ett lager tonfiskröra. Samtliga fyllningar gör vi själva så om det finns önskemål och funderingar kring ingredienserna så är det bara att höra av sig. Tårtan garneras med strimlad sallad, ägg, räkor, dill, ost, och grönsaker.

Skinka / ost

Med ett lager hemmagjord skinkfyllning fyller vi denna smaskiga smörgåstårta. Garneras med strimlad sallad, ägg, ost, skinka och grönsaker.

Tårtor

Vi har alla de vanligaste tårtorna, som t.ex: Princesstårta, Gräddtårta, Moussetårta, Buddapest. Vill ni ha laktosfri eller glutenfri så kan vi fixa detta på ett antal tårtor.

Vi gör också tårtor efter säsong och speciella högtider så om ni kika in eller ringa för mer information. Ni kan också se på vår facebook och instagram där vi lägger ut de tårtor vi gör för speciella dagar, som t.ex. mors dag, påsk m.m.